PLÀSTICA CINQUÈ

Bon dia famílies,

Començam una nova tasca de plàstica per aquestes dues setmanes que tenim per davant. Primer de tot, m'agradaria que mirassiu aquest vídeo de les coses tan xules que estan fent els nins i nines d'altres escoles.




Vos ha inspirat? Teniu ganes d'experimentar una mica vosaltres?

TASCA 1:

  1. Fes una volta per casa teva fixan-te bé en totes les finestres que tens i quina és la que més t'agrada.

 2. Decideix si vols fer un dibuix, una construcció, una figura... per representar tot allò que veus per la finestra elegida.

3. Recorda que per crear la nostra representació necessitam una mica de calma i estar sols si ens va millor per concentrar-nos. Per això, si t'ajuda, et pots posar música relaxant, encendre alguna espelma...

4. Acabar la creació.


TASCA 2.

Un altre dia que necessitis una vegada més estar amb calma i tranquil·litat, fes la segona part de l'exercici: que t'agradaria veure per la teva finestra preferida de casa teva? Segueix les mateixes passes que vas fer amb la creació anterior i imagina TOT el que t'agradaria veure.

Què fer en haver acabat les dues representacions? Molt fàcil, si algú té germans més petits segur que ho ha vist! Hem creat un padlet per compartir totes les obres d'art i tenir un museu virtual de l'alumnat del CEIP de Can Pastilla. Així tota l'escola podrà veure les vostres creacions i inspirar-se per ells fer les seves pròpies.


Fet amb Padlet

Si algú no vol publicar les seves obres i prefereix seguir enviant-me-les al meu correu no hi ha cap problema! vos record que el meu mail és maria@cpcanpastilla.com

Esper que us agradi la proposta i que vegem molts d'artistes per el nostre blog.

Una abraçada ben forta a tothom,
Maria.

Comentarios

  1. Hola soc na Ainhoa ya e fet el dibuix

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bon dia Ainhoa, si, ja he vist el teu dibuix! pensa que ho pots pujar al padlet i així tots els companys ho podran veure.

      Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

ENGLISH per a 5è i 6è. Setmana del 08/06 al 12/06.

ANGLÈS per a 5è i 6è.Setmana del 11/05 al 15/05.