Entradas

Mostrando entradas de abril 19, 2020

Català 5è. Correcció tema 8

Solucions tema 8 Ja sabeu el que heu de fer. No oblideu deixar el vostre comentari!

UN CUENTO EN FAMILIA

 Espero que os guste como excusa para leer juntos! UN CUENTO EN FAMILIA Sólo tienes que leer y dejar un comentario. Haz las actividades que más te gusten.

CIÈNCIES NATURALS 5è

Imagen
Hola a tots i totes! Com recordau, teniem pendents els treballs de les plantes i els animals. Esper que la majoria de vosaltres el tengueu enllestit. Me podeu enviar una foto de la feina al meu correu. Teniu fins dijous dia 30 d'abril.  Na Nayana ja m'ho ha enviat!

FEINES DE CASTELLÀ 5è . SETMANA DEL 22 - 24 D'ABRIL

Imagen
 Aquí os dejo el solucionario para el cuadernito del segundo trimestre de castellano. Procurad evitar el estrés y no lo hagáis todo de golpe, una horita cada dia, detenidamente, es suficiente. El proceso de corrección debe ir acompañado del hecho de ser conscientes de lo que podemos  mejorar y de lo que ya hemos interiorizado.  Podemos volver a intentar aquello que nos falta mejorar con mucha atención.  Comentad aquí cuando acabéis. Ánimo que lo estamos haciendo muy bien! solucionario castellano 2º trimestre
Bon dia de nou a tots els alumnes de 5è i 6è, aquí teniu un enllaç a internet per treballar el dia del Llibre, el proper 23 d'abril - Sant Jordi-,  són activitats de lectura i passatemps que semblen divertits. http://www.eltricicle.cat/index.php/ca/el-tricicle-pel-confinament/item/download/1412_904a99cd4c655f8e24917035a6859e02 Esper vos agradi aquesta pàgina, Molts d'ànims, tot anirà bé i ens quedam a casa!! Àngels

ANGLÈS a 5è i 6è. Setmana del 20 al 24 d’ abril.

Bon dia families! Esper que hagueu passat unes vacances de Pascua tranquiles. Ja estéim de tornada! Aquesta setmana repassam “There was , there were” i tindrem un vídeo i una activitat de reforç. Primer els nins i nines han de visualizar aquest enllaç per pràcticar la estructura apresa a classe: https://www.youtube.com/watch? v=kbBglrqA-YI&feature=share Després han de fer aquesta activitat de pràctica de gramàtica:     https://elt.oup.com/student/ englishfile/beginner/a_ grammar/file06/grammar06_b01 Per veure com els està anant podeu fer una foto en finalizar les activitats i enviarm-ho al meu correu electrònic. Una abraçada gran! Mery.

FLORETES DE PRIMAVERA

Imagen
Bon dia a tots i a totes, Com vos vaig dir a la publicació anterior de plàstica vos anim a aprofitar aquests dies per imaginar, crear, pintar, dibuixar... en definitiva, desenvolupar la part més creativa que ja se ben cert que tots teniu. Anteriorment us havia deixat dos enllaços de youtube per poder dibuixar unes flors i així poder rebre la primavera amb una mica més d'alegria. Ido aquí vos deix un collage que he fet amb els alumnes que m'han enviat les seves flors al meu correu. Esper que vos agradin molt perquè estan molt ben fetes i son una xulada. Una abraçada per a totes i tots i intentau dur tot això com millor sabeu i amb un bon somriure. Maria.

FEINES DE MATES 5è . SETMANA DEL 20 AL 24 D'ABRIL.

 Esper que tots vosaltres ja tengueu enllestides les feines encomanades al principi del confinament. La feina per  a aquesta setmana a l'àrea de Matemàtiques consistirà en corregir els temes 8, 9 i 10 del vostre quadernet. La recomanació és que dediqueu un  màxim d' una hora cada dia a aquesta tasca. Si heu tengut errades, heu de tornar a intentar l'exercici, sense mirar les solucions. Teniu tota la setmana. Heu de fer un comentari aquí quan acabeu. Si teniu dubtes, m'ho heu de comunicar per mail. Gràcies. Pels que heu faltat algún dia de les darreres setmanes, enviaré totes les solucions del segon quadernet complet. solucionari mates 2n trimestre . Ànims i bona feina!

JA TORNAM!

Imagen
Bon dia, nins i nines de tercer cicle! Esper que esteu tots bé. Desprès d'aquest descans volen, com activitat d'introducció al tercer trimestre,  que ens conteu com us trobau d'ànims. Tothom ha de participar. Les tutores registrarem els vostres comentaris, que també serviran per animar als vostres companys. A part del vostre COMENTARI ,  heu de dir TRES COSES POSITIVES que heu tret d'aquest confinament i contau què heu fet durant aquestes estranyes vacances.