INVESTIGAM ARTISTES! (CINQUÈ)

Bon dia famílies,

Ja fa una setmana que estam tancats a les nostres cases però segur que tots i totes heu entès que és molt important no sortir. Per això venc a explicar-vos una mica les coses que podeu fer de plàstica. Com ja sabeu a classe estàvem treballant un quadre de na Pilar Muntaner que era molt realista i ho pintàvem amb diferents tècniques: plastidecor, rotulador, cera, tèmpera i aquarel·la. Idò per a que vos entretingueu i apreneu moltes coses dels pintors que hem treballat podeu cercar informació sobre na Pilar Muntaner, Joan Miró i Vincent Van Gogh. Aquests altres dos pintors ja els vam treballar durant el primer i segon trimestre però així els podreu conèixer més. També estaria molt bé poder consultar les seves obres i veure les diferències entre els tres pintors. Per a que vos sigui més fàcil vos public un parell de links per tenir informació fiable sobre els pintors, només heu de pitjar damunt el seu nom i ja entrareu. 









Esper que vos agradi investigar sobre aquests personatges i esteu preparats per conèixer els nous artistes que ens esperen!!

Si voleu contactar amb jo o fer-me alguna pregunta sabeu que el meu mail és maria@cpcanpastilla.com

Esper que ens veiem prest,
una aferrada forta!

P.D:  Ja sabeu que hi ha gent que li falta acabar un quadre d'en Joan Miró en plastidecor i amb colors primaris (blau,groc,vermell, blanc i negre), no vos oblideu d'aquesta tasca!

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

ENGLISH per a 5è i 6è. Setmana del 08/06 al 12/06.

ANGLÈS per a 5è i 6è.Setmana del 11/05 al 15/05.